Κατασκευή Λογότυπων

 

Κατασκευή Λογότυπων

Κατασκευή Λογότυπων

Στη Digital Square γνωρίζουμε την Κατασκευή Λογότυπων. Ένα λογότυπο χαρακτηρίζει την εταιρεία σας και δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις της στο κοινό. Είναι σχεδόν αδύνατο να θυμάται κανείς την εταιρεία σας, ακόμη και εάν προσφέρετε άριστο επίπεδο υπηρεσιών χωρίς κάποιο λογότυπο. Ένα επιτυχημένο λογότυπο αντανακλά τη φιλοσοφία της επιχείρησης και τη φύση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Το logo δημιουργεί ένα σιωπηλό διάλογο της επιχείρησης με τους πελάτες, μεταφέροντας το όραμα που διέπει τη λειτουργία και τους στόχους της απλά, άμεσα και ξεκάθαρα.

Η φιλοσοφία, το όραμα, οι στόχοι, συμβάλουν στο σωστό σχεδιασμό του Λογότυπου σας

Η Digital Square σχεδιάζει για εσάς ένα μοναδικό λογότυπο λαμβάνοντας υπόψη διάφορα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή σας, αποτυπώνοντας έτσι άμεσα το αντικείμενο σας και τραβώντας τα βλέμματα.  Τα αποτελέσματα εγγυώνται ένα απόλυτα επιτυχημένο αποτέλεσμα που αναδεικνύει και ισχυροποιεί το προφίλ της εταιρείας σας.

Πάντα σε συνεργασία μαζί σας αποφασίζουμε για την υφή, το σχέδιο, τα χρώματα και όλα τα χαρακτηριστικά για την Κατασκευή Λογότυπων που θα σας συντροφεύει σε όλη σας την καριέρα μέσα από μια σειρά προτάσεων και ιδεών.

 

Μερικά από τα λογότυπα που έχουμε σχεδιάσει για πελάτες μας:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε για σας το λογότυπό σας ή και την πλήρη εταιρική σας ταυτότητα.