προώθηση ιστοσελίδων

 

Προώθηση ιστοσελίδων:

Έχουμε την δυνατότητα να προσεγγίσουμε τους χρήστες που αναζητούν τα προϊόντα σας ή της υπηρεσίες σας.

 Η Digital Square έχει διαφημιστικές λύσεις και προτάσεις για προώθηση ιστοσελίδων για κάθε επιχείρηση και δαπάνες κάθε μεγέθους ώστε να βρείτε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Οι τρόποι για την προώθηση ιστοσελίδων και web marketing είναι οι παρακάτω:

Google Adwords
Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας θα εμφανιστεί στην κορυφή ή δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα, διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς.

Επαναληπτικό Marketing
Κερδίστε τους πελάτες που σας έχουν ήδη επισκεφτεί!
Οι χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας δεν αποφασίζουν άμεσα για μια αγορά ή μια συνεργασία συνεχίζοντας την περιήγηση τους στο διαδίκτυο. Το επαναληπτικό marketing προβάλει διαφημίσεις με εικόνα (banner) μόνο σε όσους σας έχουν επισκεφτεί. Οι διαφημίσεις σας προβάλονται σε όλα τα sites που προβάλουν διαφημίσεις της google. Με αυτόν τον τρόπο υπενθυμίζετε τους πιθανούς πελάτες που σας επισκέφτηκαν να επιστρέψουν σε εσάς.

Διαφημιστικά Banner
Προβληθείτε με διαφημιστικά banner στα sites όπου σας ενδιαφέρει, πληρώστε μόνο για τους χρήστες όπου θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας.
Οι τοποθετήσεις των banner βοηθούν στο χτίσιμο branding αλλά και στην προβολή του μηνύματός σας με εικόνα.

S.E.O.
Το SEO είναι μια υπηρεσία όπου αυξάνει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Χρησιμοποιούμε όλες τις νέες μεθόδους και τεχνικές έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα κατάταξης.

Mail Marketing
Το mail marketing είναι από τα πιο αποτελεσματικά εργαλέια του digital marketing. Μπορείτε να προσεγγίσετε και να ενημερώσετε πελάτες ή πιθανούς πελάτες μαζικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.